Tema Clean And Simple

Hej på er!

Då var man igång med jobbet igen efter semestern då. Som ni nog vet vid det här laget har vi ju temavecka CAS (Clean and simple). Det är roligt men faktiskt svårt. Jag lägger gärna till lite till och lite till och då är det ju inte CAS längre. Men denna gången har jag verkligen skärpt till mig och kommer att visa er 4 st små (10 X 10) kort i så kallat One Layer Card. Bara ett lager alltså. Alla stommarna är gjorda av ett vitt slätt cardstock. Här kommer först en bild på alla så berättar jag vad jag gjort sedan.

krymptDSCF9386

krymptDSCF9390

På detta kort har jag först maskat av ett område med post-it lappar som jag rivit av lite på det klistriga för att få en taggig kant. Sedan har jag färgat in området med (uppifrån och ner) Antique Linnen, Tattered Rose och Milled Lavender. Tagit bort maskningen och stämplat med svart Versafine, en swirl- och en textstämpel.

krymptDSCF9389

Här har jag använt samma post-it lappar fast stämplat med bubbelplast och Tattered Rose emellan. Stämplat ”grattis” med samma färg och Swirlen med svart Versafine.

krymptDSCF9387

Här har jag använt mitt minsta akrylblock som stämpel och stämplat rutor med Tattered Rose och Milled Lavender. Textstämpel i Versafine.

krymptDSCF9388

Här har jag använt Antique Linnen och stämplat både texten och ramen ur detta settet. Stansat ut några blommor och embossat med dessa stansar och sedan satt en blingsten i mitten på varje. Jag hoppas att ni testar på lite CAS om ni inte har gjort det innan, tänk att det kan vara en sådan utmaning att lägga band på sig själv :-).

Nästa vecka blir det tema igen, denna gång ”prickigt” hmm, får jag fundera lite på.

Tack för titten och hoppas du kikar in igen.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Tema Clean And Simple”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Så himla läckert! Gillar skarpt din Post It Lapp-funktion! Hihi! Jättefint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *