Tee Pee card

Hej på er!

Hoppas att ni alla har det bra! Jag har ju letat runt lite överallt efter roliga vikningar och Tee Pee card har jag trillat på några gånger så jag tänkte att det kunde vara roligt att testa. Detta kort går att göra mycket större än vad jag gjort men jag valde mått utifrån att de ska kunna användas som placeringskort också.

Till detta kort behöver du 3 stycket fyrkantiga papper, mina har måtten 3×3 inch.

Biga dem på diagonalen.

Sedan limmar du ihop de tre pappren som på bilderna nedan.

Jag valde att limma fast papperen på de två sidorna som inte ska ligga omlott innan jag limmade fast magneterna. Jag använde två bitar mönsterpapper på 2 3/4 inch x 2 3/4 inch som jag delade på hälften på diagonalen. Jag vill kunna skriva en hälsning så jag satte även dit en bit vitt papper. Jag tyckte att det sista benet såg lite tomt ut så jag tog en bit mönsterpapper på 7/8 inch x 7/8 inch och delade även det på diagonalen.

På de sidor där jag limmade fast magneter höjde jag upp papperet med foamtejp för att slippa en knöl på papperet. För att veta vilken sida som skulle vara ytterst av stängningen limmade jag fast ett glittrigt hjärta.

På min framsida tog jag en bit av remsan från Maja design papperet, delade upp orden och distressade kanterna innan jag satte fast dessa med foamtejp. Till sist satte jag fast 3 halvpärlor.

Ha en fortsatt fantastisk dag!

Kramar Nettan

Materiallista:

Cardstock Florence – Mouse

Mönsterpapper – Maja design – Special Day – Valentine’s day

Glitterpapper

Foamtejp

Aleene’s tacky glue

Tim Holts – Distress ink – Vintage photo

Halvpärlor – Pärlemo Vit 6mm – 36 st Heyda

Magneter från egen hörna men du hittar magneter via denna länk


av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *