Tävlingsbidrag i Färgutmaningen del 2

26. Helene Karlsson
Jag har skapat ett kort i lila nyanser med vita inslag.
Stämpeln är färglagd med Distress Markers.
Helene-Karlsson

27. Martina Aulin
Jag har använt mig av färgen rosa. Jag ville göra ett kort till en av mina bästa vänner och använde mig därför av en tags där det står ”Vänner är änglar på jorden”. Då var det en självklarhet att även ha med ett hjärta också som jag har dekorerat med ”pearls”. Rosorna är målade med Rose Pearl. Hittade ett rosa nät som jag fäste med öljett hjärta. Fäste även ett rosa band i öljetten och en fästnål på bandet. Tack för en super rolig tävling!
Martina-Aulin

28. Ulrika Ekholm
Jag och många andra behöver solenergi i dessa gråa trista dagar,
så jag har skapat ett kort i gula toner som gör mig glad och hoppas
att den som får det får lite sol energi.ekholm

29. Karin Eloranta
Här är mitt kort, helt i lila toner. Har använt Bazzil Basics Paper i färgerna Pansy och Wisteria. Mönsterpapper från Maja Design Vintage Spring Basics 8th of April. Dies från Spellbinders, Fleur Di Lis Squares. Lite blommor, band och pärlor.
karin-eloranta

30. Anna-Carina Solefält
Vilken rolig utmaning!

Jag har använt mig av vit kartong med lite textur i till själva kortet, vilket gör att embossingen blir inte helt slät och man får en annan djupkänsla i kortet. Maskat av och embossat bakgrunden med svart embossingpulver. Bilden och texten är digitala stämplar som jag skrivit ut på skrivaren och tjejen är färglagd med en tunn svart tuschpenna och utskuren. Stansade ut några hjärtan som jag färgade svarta med Distress Ink. Ska definitivt göra fler svart/vita kort!
solefalt

31. Ulla Dahlberg
Mitt bidrag till tävlingen är ett födelsedags kort i blåa färger.
Jag har vikt en skjorta och dekorerat med skelettlöv och blå  blommor.
ulla-dahlberg

32. Eva-Lena Stegman
Min dotter fyller snart 10 år så jag passade på att göra ett kort till hennes födelsedag. Hon älskar lila, helst mörk, så kortet fick gå i den färgskalan. Jag har använt papper från Maja Designs serie Ska vi fika. En bukett med blommor pryder framsidan och siffrorna har Crackle accent på sig. Två paneler på insidan att skriva på och några blommor och fjärilar med glitterlim på.

stegman

 33. Sabina Adolfsson
Layouten är skapad i rosa nyanser med lite glitter och blingbling,
då min älskade Selma på kortet är mitt blingbling i livet.
Sabina-Adolfsson

34. Annica Svensson
Mitt bidrag går helt i favoritfärgen svart. Blomma och blad är
infärgade boksidor. Även ”ostduken” är färgad med svart distress stain.

35. Elisabeth Hald
Jag har gjort ett kort i vitt, bara använt vit cardstock, först som bas, sedan embossat med Crafts embossing folder “Cottage floral”. Stansat ut “Grattis” i kraftpapper för att det ska synas. Naturligtvis har jag använt vita blommor och ett vitt pärlstrå.

36. Anna Ericsson
Här kommer mitt tävlingsbidrag till färgutmaningen. Jag tycker det är lite extra kul att göra bebiskort och rosa är en favoritfärg 🙂 Roligt att ni fixar en tävling!

37.  Anneli Ökvist
Vilken kul utmaning det här var, och roligt att få vara med. Här kommer mitt bidrag där jag gjort en Önskebrunn i bruna toner. Brunnen har jag gjort 22×10 cm stor och man kan även öppna den till en ask. Vattnet i brunnen är en löstagbar Tag där man kan skriva sin hälsning. Jag har använt mig av brunt cardstock i olika bruna toner och Maja Designs Vintage Autumn Basics papper.

38. Eva
Ett kondelanskort där jag använt mig av olika nyanser i lila och accentfärgen svart. Har även använt lite crackle accent, crystal stickles och olika blommor i lila.

39. Susanne Broberg
Kortet har jag gjort och en jobbar kompis ska få det med en överraskning.

40. Jeanette Berntsson
Jag har skapat ett litet (10 *10 cm) kort av spillbitar från ett annat litet projekt. Tanken är att man ska lägga en lott/lotter i den lilla fickan på vänster sida. Alla cardstock är Dotted Swiss i färgerna sandbox och mud puddle vilket för mig känns som de tillhör samma färgskala. Ännu en beigeaktig ton samt naturvitt kommer igen på mönsterpappret från Graphic45, ”Songbird”, som även innehåller den tillåtna färgen svart.

41. Malin Fransson
Här är mitt bidrag till färgutmaningen! Jag har gjort en LO med mycket blått. Jag har använt mig av mister, stämplar, glitterlim, brads, washi tape mm, allt i blå nyanser. Jätterolig färgutmaning! 🙂

 42. Annelie Bergh
Ett rosa kort till ett nyförlovat par.

43. Ann Karlsson
Mitt första försök med stjärnvikning  i vårgröna toner,
som blev ett grattiskort till min sambos dotter Lina.

44. Elin Larsson
Ett blått kort till en 60-åring. Kortet är 6*6 tum och mönsterpapperet kommer från Maja Designs vårkollektion. Skar ner papperet något och resterna använde jag som en bas tillsammans med en spets från en klänning. Siffrorna är diecuts från Quickutz och fjädrarna från Magnolia. Har embossat en stämpel från Reprint och enamel spritt ut på kortet.

45. Annika Hedlund
Jag har gjort ett stafflikort i två gröna nyanser. Först har jag satt ett brett band i svart och silver. På detta en bild som jag stämplat och embossat i silver på embossable window plastic sheets. Runt om bilden en enkel ram i svart cardstock.
46. Gabriella Jonsson

47. Helena Reinedahl
Jag ville göra en LO på ett Instagramfoto från min födelsedag då jag blev uppvaktad av hela högen med barn. Vitt valde jag för att det skulle kontrastera finast mot den tunna svarta ramen runt fotot. Jag har använt mig av en crémevit stencilfärg genom en mask och till ett stämpeltryck på bakgrunden. Vimplar i ljust beige har fått en kant av vit akrylfärg för att poppa ut lite. Likaså ger tårtpappret och den halvgenomskinliga pappersbiten ett intryck av flera nivåer, textur och djup. Hjärtanen snett ovanför är utklippta, övermålade med gesso och lätt sprayade med glitter. Det andra hjärtat bildar en tag med journaling på baksidan. Blommor och fjäril i vitt och crémevitt.

48. Helle Laks
Bestämde mig för färgen grön. Så det var bara att dyka ner i alla lådor och plocka fram allt i grönt. Sedär, några gröna nyanser stämde ganska bra, så då blev det ett vårkort…. Jag hade svåra problem med att fotografera kortet så att de rätta färgernasyns, men blommorna är gröna.

Stort tack för alla bidrag! Det blir klurigt för oss att få fram en vinnare av alla dessa fantastiska alster! I slutet av vecka 11 presenteras vinnaren här på bloggen, på facebook samt i ett separat mail till vinnaren!

kristinas_melin


av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *