Dörrskylt – Tavla – LOVE

Hej! Idag visar jag en söt träskylt, som får en make over med billig akrylfärg och dekorationer!

Jag började med att göra lite struktur i själva trätavlan. Jag använde en hammare och några spikar och slog på den, så att den skulle se lite gammal och sliten ut. Sedan målade jag med vit PLUS-färg, drog några gånger med en kökssvamp (för att få färgen jämn) och lät torka. Sedan borstade jag med stålull på utvalda ställen, också för att se slitet ut.

Träbokstäverna  LOVE, distressade jag både på kanter och uppe på bokstaven. Använd gärna en mjuk färgsvampJutenät har jag limmat fast, men bara på vissa ställen, så att det sitter lite löst också. Sedan lade jag blommorna som jag ville ha dem och limmade när jag var nöjd.

Jag har använt följande blommor och blad:
Rosor MellanRosor XLBladBlad långaBlad stort

Dags för de sista detaljerna; metalldekorationerna är charms nyckel, hjärta, made for you. Dessa har jag hängt fast i en metalltråd som jag fäst i juteväven. Jag limmade också fast en fjäril av trä och en liten terrakotta-kruka som gått sönder. Även den har jag distressat med mjuk färgsvamp.

Hoppas detta inspirerar! Du kan även göra dörrskylt för både ute- och innerdörrar och tavlor! Bokstäverna är jättefina och mycket användbara!

På återseende!

Kram Maria Lekardal

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *