Tändsticksask

Hej på er!
Härligt att det fina varma vädret har kommit tillbaka! Det blir dock inte lika mycket scrappat när det är fint väder men idag tänkte jag ta och visa er en liten tändsticksask.
Jag har ett orange cardstock i botten på detta kort och ett papper från Pink Paislee.Just dettta mönstrade papper finns inte i butik men ett liknande som går i blått och brunt finns att köpa.
På papperet har jag stämplat lite med en stämpel jag hade hemma, dekorerat hörnen med utstansade corners och satt fina rhinestones i hörnen i färgen koppar.Dessa ark är 2 färgade med koppar och gult och just nu på extrapris!
Jag har sedan använt mig av lite blommor igen, jag älskar blommor.Den stora oranga är från arket Paper bloom terracotta och den lilla borta vid fjärillen är en azalea.Underblomman vid fjärillen har jag även satt ett litet klöverblad.

Övriga dekorationer kommer från eget material.
Dessa tändsticksaskar är jättebra att ha med som små presenter när man ska gå bort.Jag brukar lägga mina i celofanpåsar tillsammans med 2-4 värmeljus.Ser jättefint ut. Denna asken kommer att åka iväg ända till Tyskland!
Ha det nu skönt i värmen!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Tändsticksask”

  1. Profilbild för Cissela
    Cissela

    Åh så söt ask!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *