Tags från havet och stranden

Hejsan!

Havet och vatten har nog aldrig varit så lockande som denna sommar när det är så otroligt varmt så idag tänkte jag bjuda på två tags, gjorda med saltigt havsstänk som inspiration, perfekta att ge till någon som älskar havet.
Dessa två tags är gjorda med cardstock och papper från underbara Pion Design. Trotts att jag använde näst intill samma material till dessa två tags så blev de ändå ganska olika.
Jag använde cardstock ”Pion Palette – Blue II” till grunden för båda tags och sedan två av de små papperna från arket ”Seaside Stories – Beach Blossoms 6×6”. Färgade in kanterna och stämplade med distress ink Pumice Stone och använde en mask tillsammans med ”Texture Paste – White sand” för att skapa mer struktur på tagen.
Dekorerade med bitar av ostduk, juteband, natursnöre, blad av ”cardstock Pion Palette – White II”, små blommor från Prima och dekorationsfigur: en sjöhäst, sjöstjärnor, snäckor och en fiskmås. Till den här tagen använde jag också en bild från arket ”Seaside Stories – Cut outs”.
Det var allt från mig idag, nästa söndag är jag tillbaka med ett recept på hur man konserverar sommarminnen. Tills dess önskar jag er alla en trevlig vecka och extra omtanke till er som drabbas av bränderna som härjar i vårt land. Måtte det komma massor av regn snart!

Kram

 

4 svar på ”Tags från havet och stranden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

8 + tretton =