Tack tag…

Hej på er!
Jag är ju en sån där person som ÄLSKAR att både få och ge presenter.
Jag tycker det är kul att ge något som tack när jag har fått hjälp med något tex osv.
Här har jag gjort en liten Tack tag som man kan hänga på en present, en blomma eller en flaska eller vad det nu må vara.
Jag har använt mig av en färdig Tag som jag har chalkat och stämplat på.Jättesmidigt med dessa färdiga tags och de går ganska fort att göra tycker jag.
Både jag och Johanna har ju tidigare skrivit om dessa underbara clearstamps som finns att köpa inne hos Kristinas och här har jag använt mig av stämplar som heter Personal Impressions. Helt underbara stämpeltexter man kan använda till mycket!
Jag har stansat ut en cirkel där jag stämplat min text.Runt om har jag duttat lite stickles.Detta gör att kortet i sig får lite lyster tycker jag.
Jag har använt mig av 2 olika sorters pappersrosor, den stora bruna rosen och de små naturvita med brunt i mitten, passar jättefint ihop tycker jag. Båda är dessutom på REA inna hos Kristinas!
Under blommorna har jag satt några färdiga klöverblad, helt perfekt med dessa små färdiga blad att använda till blommorna!
Nere i hörnet och även uppe i ena hörnet har jag satt på några Rhinestones som ger den lite glittriga effekten som jag gillar. Dessa är i färgen chocolate pearls.
Snöre och spets kommer från egna gömmor.
Kram Dt-Malin

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Tack tag…”

 1. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Åh så vacker, lyllo den som får den tagen 😀

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Otroligt tjusig tag!
  Kram
  Rosemarie

 3. Profilbild för lisa/b.creative
  lisa/b.creative

  den gilla jag! =)

 4. Profilbild för johanna
  johanna

  Ja verkligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *