Tack-kort

Hejsan!

Idag tänkte jag bjuda på ett enkelt kort gjort av cardstock i grönt och vitt samt papper från Maja Design (just dessa finns inte längre i butiken, men det finns ju så många andra fina blåa Majapapper att välja och vraka bland). Med hjälp av cirkeldiesen Stately Circles och Standard Circles Large från Spellbinder, samt en swirldies från Magnolia gick det snabbt att göra detta tack-kort.

Dekorerade sedan kortet med en stor babyblå ros samt små vita rosor på en rosett av olika blåa satinband. De gröna björkblad kommer från You Do och de snurrade stjälkararna är från blommorna. De små söta fötterna är knappar som jag knipsat bort öglorna på baksidan för att de ska gå att limmas fast på kortet. Slutligen satte jag vita halvpärlor i hörnen på kortet.

Ha en härlig helg!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Tack-kort”

 1. Profilbild för Maria
  Maria

  Väldigt stilrent och vackert kort!
  Älskar hur du fått till det med både rosetten, rosen och swirlen.
  Vad har du för strl på kortbasen?

  Kram Maria

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tusen tack! Oj, storleken på kortbasen… det var en klurig fråga för jag gjorde kortet för att matcha ett foto på insidan och kortet är därtill redan ivägskickat, men jag tror det var något i stil med 15 x 11 cm.
   Stor kram
   Rosemarie

 2. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Hihi, enkelt vet jag inte, men ett väldigt vackert kort blev det! Du är väldigt duktig på att matcha färgerna snyggt! Roligt att du hittade satinband i precis samma nyans som den blå rosen!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack snälla du! Hihi, jag hade tur och fyndade de blåa banden bland mina gömmor, tror de kom från en ljusmanchett eller något sådant. 🙂
   Kram
   Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *