Tack-kort

Hej och hallå!

För 6 veckor sedan kom våran lilla son Leo till världen och han har fått ett så enormt varmt och glatt mottagande från hela familjen. Av både nära och avlägsna släktingar har han fått så fina presenter och naturligtvis måste de få ett litet tack-kort från oss. Det första kortet blev så här:

Kortbasen är som vanligt cardstock i färgerna vitt och grönt. Därtill använde jag fram- och baksidan av det fina pappret ”Airplane” från Pion Design. För att få fler detaljer så stämplade jag med distressdynan Pumice Stone och sydde med symaskin runt alla kanter. En kakservett tittar fram bakom motivet och de fina fjärilarna kommer från Pionarket ”Cut Outs”.

Stmpelmotivet är färglagt med Distress refiller och samma färger använde jag också till att färga in de blåa blommorna, som från början var stora och små vita rosor. Dekorerade också med härligt stora körsbärblommor och vita pistiller från You Do. På blommorna och fjärilarna använde jag också lite Stickles Frosted Lace för att de ska glittra lite.

Rosetten är gjord av prickigt organzaband och i den fäste jag en söt liten nallecharm. Slutligen en bild på insidan av kortet där jag, utöver samma papper som använts till framsidan av kortet, huvudsakligen pyntat med foton på lille Leo.

Hua…pustar ut nu… jag hann skriva det här inlägget medan maken är ute och kör lillen i barnvagnen. Det gäller numera att passa på att göra så mycket som möjligt de få stunder då jag har lite ”fritid”. 🙂

Önskar er alla en underbar helg!!!

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Tack-kort”

  1. Profilbild för DT-mamman
    DT-mamman

    Åh sicken sötnos!! Grattis ännu en gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *