Sweet crazy love

Heter denna serien från Magnolia och de är sååå underbara papper. Detta heter ”Paris pink peony” och är verkligen i scandinavian vintagestil. Man behöver inte göra speciellt mycket för att få en vacker LO.

Jag lade helt enkelt ett lodrätt snitt i storlek med fotot och sen rev jag upp en ficka till fotot. Kanterna rullade jag för att få dem finare. Jag använde 2 spetsar och den breda av dem veckade jag ihop till en blomma. Rosor är ju alltid så vackra och ännu vackrare blir de med lite glitter på sig. Till rosorna har jag fina blad. Den vita fjärilen  (63064-30) som jag visade mistad i lila förra veckan ser ut så här orörd fast utan det lilla hjärtat som jag klistrat på.

Charms kan man aldrig få för många av  och jag har bara vridit den på rosstjälken som jag snurrat runt en pensel så den hänger fritt. Rhinestones är en prisvärd dekoration med många i varje förpackning så det är bara att använda flitigt.

Tack för titten och vi ses igen nästa vecka.

Kram

 

7 reaktion på “Sweet crazy love

  1. Härlig LO! Jag gillar att den är så ren och mitt i det kommer det härliga fotot med massor av snyggt komponerade dekorationer och spännande detaljer!

  2. Blir glad varje gång jag ser dina fina LO.
    Kul att hitta dom här hos Kristinas.
    Ha det gott
    Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − tretton =