Student kort

Hej på er!
Ja jag säger som de andra här i bloggen att det är lite svårt att få tiden att räcka till scrapbookingen nu då vi har så fruktansvärt fint väder.Sen har vi även stundande skolavslutning och student här så det är mycket att stå i för tillfället.
Om 1 vecka är det student och om 2 veckor är det skolavslutning här, lite sent i år hos oss tycker jag.

Jag tänkte i alla fall visa er ett studentkort som jag knåpat ihop här idag.
Min brors tjej tar studenten nästa vecka så detta kortet är till henne. Jag har använt mig av vitt, gult och blått cardstock som grund. Det gula papperet är ett lite glittrigt cardstock.Det mönstrade papperet är från Maja Designs nya serie ”Maja Design” och papperet heter ”Dikt om”. Papperet är så somrigt och fint så jag tyckte det passade superbra till ett student/sommarkort!
I hörnen har jag satt några gula rhinestones så kortet glittrar upp lite eller hur jag nu ska uttrycka mig. 😉
Till insidan har jag endast använt mig av samma papper som på utsidan, stansat ut namnet och en ruta att skriva i.Jag tycker det räcker då papperet i sig är så fint.
Här ska det även stå datum under namnet men givetvis har jag just nu slarvat bort ena diesen så jag måste hitta den innan jag kan stansa ut siffrorna, typiskt mig. 😉
Även baksidan är densamma.Dikten på papperet är så fin så det får helt enkelt vara som det är.Lite gula rhinestones i hörnen och min egna stämpel.
På baksidan stämplade jag faktiskt på en superfin fjärill, det är en clearstamp men tyvärr blev min vita färg mer genomskinlig än vit på papperet så man ser bara fjärillen i vissa sken.Här skulle jag haft en embossingfön och gjort detta i vitt det hade blivit fint men tyvärr har jag ju ingen sådan.Men det är ett tips till er!

Ha nu en fin kväll och vi är ju lediga ytterligare en dag då det är Sveriges Nationaldag imorgon!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Student kort”

  1. Profilbild för Rosemarie
    Rosemarie

    Vilket fint studentkort och så smart du har använt pappret!

    Kram
    Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *