Sportlov med riktiga vårkänslor och längtan till påsken

Hej hej!!

Nu är jag här igen och det betyder att det är onsdag alla redan, hoppas att ni har haft en bra vecka sen sist!

Jag har haft några väldigt omtumlande veckor med byte av jobb (och så hade jag visst svårt att hålla mig ifrån mitt gamla så har visst jobbat där med dubbelt utöver) Men det är ju tur att man har massa saker i sitt liv so man tycker om och pyssel är ju en stor del av det med och det är det ju även för er med.

Idag hade jag tänkt att visa er ett litet kort som jag gjorde häromdagen för att jag fick en sådan otroligt längtan efter våren, men håll ut den är snart här!

Vi fick härliga Pion papper av våran kära DT Mamma så dom va jag ju givetvis tvungen att skära sönder och skapa något fint av och det fick bli ett kort.

Jag längtar så oerhört efter våren och sommaren att få känna solen värma mot kinderna, dofterna från blommor och allt annat grönt i mina näsborrar. Detta kommer absolut att speglas i mina alster och med säkerhet mina kära DT kollegors alster.

Påsken närmar sig med stormsteg och just nu har barnen sportlov men redan om 4 veckor är det återigen dags för lov och då är det påsken som står vid dörren. Jag hoppas kunna inspirera er till massa roligt och fint här nu under våren som kommer med allt som Kristina har hemma i sin butik.

Material från butiken:

Papper: Cardstock – Bright White – Fin Linne Struktur,  Cardstock Bazzill – Canvas – Sea Water, Papper Pion – Easter Greetings – Easter Basket, Papper Pion – Easter Greetings – Forget me not,   Papper Pion – Easter Greetings – Tags

Övrigt: Inkido Strass Rhinestones – Blå Mix,Rhinestones Crystal Clear, Blad,  Bivax, Ros – Mini 5mm Baby Blå, Paper Blooms Kaisercraft -Amethyst

 

Ha nu en fortsatt bra vecka så ses vi på onsdag igen!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *