Splattrig LO + kort

Primas Color Bloom Spray hela veckan lång här hos Kristinas Scrapbooking och idag visar jag alster med de läckra färgerna Emerald och Tangerine, båda med Slutry Shimmer-effekt.

Det är första gången jag lagt vantarna på Primas Color Bloom Spray och jag måste säga att jag är klart imponerad och jag kommer definitivt att skaffa fler av dem. De täcker perfekt, glittrar/skimrar lagom, räcker länge och har smarta flaskor med två olika lägen beroende på önskad effekt.

IMG_5061

Jag hittade ett flera år gammalt foto på sonen med den rätta, gröna looken för att få ihop en LO med Color Bloom Spray av färgen Emerald. Jag har använt

Coconut Swirl är en slät, vit cardstock med glatt yta som passar perfekt till experiment med Color Bloom Spray. Det suger inte upp färgen så snabbt vilket var ypperligt när jag ville skapa känslan av att färgen runnit ned över papperet.

För att få till den ”rinniga” effekten använde jag en pennvässare till blyertspennan för att få en fin spets och markerade sedan ut med blyerts var fotot skulle fästas. Därefter tog jag, cardstocken och Color Bloom Spray en promenix till duschen för att inte söla ned på arbetsbordet. Sedan sprayade jag en rand med Color Bloom Spray strax intill blyertsmarkeringen, vände sedan upp och ned på verket och lät dropparna rinna mot duschgolvet. Därefter lät jag det hela torka innan jag plockade fram en schablon och svamp för att få fram vingen på sidan om fotot.

Som krona på verket skvätte jag sedan på prickar av Color Bloom Spray. Till sista varm-embossade jag med svart pulver och VersaMark stämplarna Grandma’s Lace, Life Is A Journey och Alfabet, 4 cm.

Samtliga blommor av blandade sorter (se materiallista), fotots kanter samt det breda Silky Crushed-bandet är separat infärgade med Color Bloom Spray och limmade på LO:n efter torkning.

IMG_5063

IMG_5066 IMG_5069-001 IMG_5070

När jag ändå var i farten med färg över hela händerna passade jag på att även testa Color Bloom Spray, Tangerine på ett kort med ett Magnolia-motiv från privata gömmor.

IMG_5074

IMG_5076

 

Material från shoppen:

Prima Color Bloom Spray emerald

Prima Color Bloom Spray – Ljus till fest & dukning

Cardstock Bazzill, Smoothies – Coconut Swirl

Cardstock Bazzill, Smoothies – bazzill cardstock

Schablon Mask Template, Maya Road – Wing

Clearstamps YouDo – Grandma’s Lace

Stämpel EZ-Monterad, Art Impressions – Life Is A Journey

Clearstamps You Do – Alfabet, 4 cm

Blommor, Little Birdie – Rustic Tan Micro

Blommor Little Birdie – Rustic Tan

Brads och Blommor – Blå

Blommor Reprint – azalea blomma

Silky Crushed Ribbon – Spraymunstycke Montana

Embossingpulver – Svart

Alfabet Stickers 5”x12”, Basic Grey – Black

Aleene’s Tacky Glue

 Dubbelhäftande Tejp 6 mm bred

Distanskuddar 3D häftkuddar

 

Tusen tack för titten, hoppas att ni får riktigt härlig helg!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *