Sparbössa till semesterkassan

Hejsan!!

Idag är jag tillbaka och har pysslat ihop något som jag kommer behöva ha stor nytta av till sommaren nämligen en sparbössa till semesterkassan. Jag är så dålig på att spara och i sommar vill jag verkligen kunna göra saker med mina grabbar utan att behöva känna sig allt för fattig.

semesterkassa3

 

 

 

 

 

 

 

 

Tanken va att göra en box av cardstock först men sedan tänkte jag att det kan nog bli ganska tungt med alla mynt man samlar på sig, så det fick bli till att altra en glossybox kartong.

semesterkassa6

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har klätt in hela boxen med olika cardstock och mönstrade papper och sedan gjort en öppning på ovansidan så att jag lätt man stoppa i mina sparade pengar där. Sedan har jag även limmat fast mitt lock på boxen så att jag INTE kan gå och nalla utan när det är dag så måste jag bryta mig in och förstöra den. Men då har man förhoppningsvis samlat på sig ett litet kapital.

semesterkassa4

 

 

 

 

 

 

Så nu är min tanke att jag ska vara jätte duktig och börja spara i god tid tills sommaren och värmen är här men ni vet ju lika bra som mig hur fort det går, det säger bara vips så är vi där.

semesterkassa5

 

 

 

 

 

 

 

 

Material från butiken:

Cardstock: Vitt, blått, rosa

Mönstrade papper: Maja Design – Summer Crush – Flirty, Badmadrass

Dekorationer: Stickles Glue – Turquoise, stans fjäril, Alfabet, blad, blommor

Så det var allt från mig nu ska jag spara så att jag kan slösa med lite bättre samvete i sommar! Ha en bra dag!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *