Somrigt Spinner Card med papper från Maja Design

Hejsan,

Idag tänkte jag visa ett riktigt ljuvligt sommarkort med Maja Designs vackra pappersserie Summertime in the garden. Det får en att verkligen längta till härliga varma sommardagar. Det är ju inte så länge tills sommaren är här på riktigt!

Kortet heter ”spinner card” och jag har stött på många olika varianter på nätet. Det är så lätt att göra och jag har gjort en tutorial som du som vanligt hittar lite längre ner i inlägget. Man får dock själv anpassa måtten lite efter storlek och form på bild, die cut eller vad man nu har valt som ska snurra runt. Man kan ha de flesta former, runda, kvadratiska, rektangulära… Måtten i tutorialn gäller för just de die cuts som jag har använt här.

Jag tycker att det är ett supergulligt kort som passar för de flesta tillfällen. Det har en lite rustik retrokänsla med motiven på barnen som hoppar hopprep och linnebandet med spetskant. Varför inte göra ett till mors dag? Det blir garanterat uppskattat.

Bilderna tar mig tillbaka till barndomen då man hoppade hopprep för glatta livet med fräknar på näsan, rosor på kinderna och skrubbsår på knäna. 🙂

Älskar de harmoniska och mjuka färgerna. Vad blir väl somrigare än dessa vackra rosor och man riktigt längtar efter att sätta tänderna i den första sommarmogna, söta, svenska jordgubben.

Snurra die cuten några varv och släpp så snurrar den tillbaka.

 

Tutorial

 

 

 

 

 

 

 

 

OBS! Om du behöver någon av mina tutorials att skriva ut i större format så hör gärna av dig.

 

Materiallista

Linneband Med Spetskant IV – B. 45 mm – Natur

Vitt cardstock

Papper Maja Design – Summertime In the garden – Diecuts

Papper Maja Design – Summertime – Smell the roses

Powertejp – Dubbelhäftande tejp 7mm

Tacky Glue

Ta väl hand om dig!

Kram!
Rose


av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *