Sommarminne i ram

I lördags var sommaren slut enligt kalendern. Vilket avslut det blev, dottern fyllde år och vädret var galet varmt och en helt klarblå himmel.

Den här sommaren gav många härliga minnen, det här är ett utav dem. I vackra Toscana i en by som heter Pienza tog jag den här bilden, en gul vespa som verkligen sken ikapp med solen.

Jag använde en broderiram som jag målat svart och spände fast en bit tyg jag hade här hemma. Med limpistol har jag limmat fast stenar, snäckor en sjöstjärna jag gjutit i flytspackel och 3D stickers av snäckor.

Jag skrev ut min bild på lite kraftigare papper i svartvitt, färglade vespan med gul färgpenna. Jag fäste bilden med vanligt lim på tyget. Skrev även ut texten sommarminne som jag limmade på bilden.

Hjärtat i glas har jag limmat fast med decoupagelim eftersom det blir transparent när det torkat. Hjärtat förstorar bilden en aning då det blir en cool effekt. För att fästa ordentligt och skapa en ram runt sydde jag med svart bomullsgarn runt bilden.

Hoppas Ni har sparat på många sommarminnen som Ni kan plocka fram när mörkret, hösten och vintern är här.

 

Lika mycket som jag ser tillbaks på sommaren ser jag fram emot hösten och att få kura inne, tända ljus och pyssla.

Må så gott

Kram!

Jag har använt mig av följande material till min sommarram:

Broderiram / syram – Diameter 20 cm

3D Stickers – Beach Comber – Paper House

Hjärta i Glas – 6,5 cm – Transparent – 1 st

Stamperia gjutform seashells

Decoupagelim

Material jag använt från egen gömma:

Flytspackel, vaxduk linnetyg liknande., limpistol, stenar, snäckor, foto, svart bomullsgarn, svart akrylfärg, gul färgpenna.

 

 

Det här inlägget postades i Scrapbooking Kort av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − tolv =