Sommargåva – resväska

Hej på er!

I mitt förra inlägg så skrev jag att det skulle komma ett förslag på en  sommargåva denna gång. En liten resväska är ju absolut något som går att ge bort året om men jag tyckte att detta skulle bli en perfekt present till mina barns lärare och pedagoger nu till sommaren.

Mönsterpapperen kommer från Reprints serie At the Sea 6″x6″. Det är verkligen härliga sommarpapper!

Jag har gått nästan rakt av efter en tutorial som jag hittade på youtube så jag kommer att länka till den längst ner istället för att sitta och beskriva hur jag gjort här. Det jag ändrade på var att jag bytte ut banden från papper till tygband och gjorde en stängning av kardborreband. Kardborrebandet hade jag sen tidigare här hemma från ett myggnät. Jag stansade ut en ½ inch cirkel som jag sedan klippte isär och limmade fast.

Ovanpå väskan och på banden runt satte jag fast halvpärlor som skulle likna nitar.

I tutorialen vet inte tjejen exakt hur många cirklar som behövs till hörnen på väskan, men det är 6 stycken 1 inch stora cirklar.

Jag dekorerade alla askar med tre Florella blommor och en glass i chipboard. Tillslut knöt jag fast en liten ”bagage”tag i cardstock med en hälsning på från barnen.

Alla glassarna är målade med liquid acrylics på strutarna. Tre målade jag med liquid acrylic på glassen med, medan två av glassarna fick glittersnow paste på sig.

Lycka till med skapandet! Ha det så bra tills vi ses igen!

Kramar DT – Nettan

Länk till youtubeklipp: Paper suitcase tutorial

Materiallista:

cardstock

Reprint At the Sea

ros mullberry

DECO dekorband

glasschipboard

chocolate pearls

liquid acrylics

cirkel punch

Aleen’s glitter snow

Tacky Glue

dubbelhäftande tejp


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *