Sommar Layout Klitterhus

Detta underbara papper från Reprint skriker svensk sommar så jag fick leta upp lite sommarbilder från Klitterhus i Ängelholm. Hit kör vi när vi ska till stranden. Det är mest gubben som badar, jag är lite kinkig och tycker det är för kallt även om man har hull som en valross.

Bakom fotona lade jag ett notpapper som jag tyckte passade alldeles utmärkt till det andra.  Den fina spetsen kommer från Prima och finns i olika färger så det är bara att välja den som man tycker passar bäst. De fina rosorna börjar tyvärr att sina i butiken men håll ut för nya är beställda. De har fått rejält med glitterlim på sig och skimrar så fint. Bakom knappen (egen gömma) har jag satt två hjärtpins. De två kugghjulen kommer från en Tim Holtz die och den ene har fått en blingdekoration på sig och en annan sitter strax under. Alla kanter är rivna med min edge scraper och sedan chalkade med distress inkdyna.

De fina blingstenarna blev väldigt bra ihop med de glittrande rosorna och silverknappen. Jag tycker ju väldigt mycket om att ha en ”röd tråd” och att det ska höra ihop på något vis. Eftersom det finns så många ord på pappret så behövdes ingen titel utan budskapet kom fram tydligt ändå.

Tack för idag och nu ska jag jobba vidare med nästa veckas alster och kan avslöja att det blir ännu ett minialbum. Jag tycker ju att det är så kul.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Sommar Layout Klitterhus”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Vad fint, så härligt somrigt och snyggt med de ”fransade” kanterna på fotona! Jag gillar verkligen de utstansade kugghjulen, snygga!

  Ha en bra dag!

 2. Profilbild för linda
  linda

  Härligt, nu fick jag sommar-längtan igen…. Ha en fin dag kram L

 3. Profilbild för Marie
  Marie

  Jätte fint, och så inspirerande, ser fram emot nästa veckas album =)

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Vilken härlig marin LO och samtidigt lite smått åt det romantsika hållet. Jättefin!
  Åå, vad spännande med ett minialbum. Jag håller också på och ska göra ett… allt material är framplockat i alla fall :-).
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *