So many of my smiles begins with you

Hej!

Hoppas ni alla har det bra i vårsolen! Här har det blivit ganska grönt på träden nu och det är så härligt med detta ljust gröna!

Idag kommer en layout från mig igen.

Det mönstrade bakgrundspappret kommer från Bo Bunny och heter Star-Crossed Novel. Hade egentligen tänkt att använda andra sidan av pappret men så vände jag hastigt och lustigt på det 😉 . Jag har sprayat med Color Bloom spray cobalt och soft teal.

I bakgrunden har jag satt silvriga hjärtan som kommer från peel off arket textilfärg. Titeln är stickersbokstäver från Basic Grey, texten ”so many of my smiles begins with you” är från KaiserCrafts serie Blue Bay– Lagoon.

Jag har skrapat kanten med en edge scraper och distressat med Tea Dye. Sländan är en chipboard, just denna finns inte kvar i butiken. Men kika gärna här för andra chipboardformer. Jag har sprayat den med Color Bloom spray för att få lite lyster i den distressat kanterna.  De stora blommorna kommer från Mönstrade Scrapbooking papper och flera olika dekorationsblommor finns i massor av färgställningar i butiken.

Och det var det jag hade för denna torsdagen. Ha en fin helg allesammans!

Kram Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *