Snygg piedestal med Marinblå Montana Gold Sprayfärg

Hej på er allihop!

Jag tycker mycket om att göra i ordning möbler eller saker och ge dem en ny chans. I denna veckas blogginlägg så har en gammal sliten piedestal fått nytt liv med Montana Gold spray färg.

När jag spraymålade fick jag lägga på flera lager innan jag tyckte att det blev tillräckligt bra och täckande. Mycket på grund av att det blåste lite lätta brisar när jag målade så färgen blåste bort.

När jag var nöjd var det dags för nästa steg. Jag hade en plats där jag ville ha min piedestal och ville få den att passa in i resten av inredningen. I övre hallen har jag stjärnor både på mattan och på gardinerna och därför ville jag ha det även på piedestalen. Så genom en stencil med stjärnor duttade jag på vit chalk färg. Först på bottenplattan.

Och sedan på benen och sidorna på ”korgen”.

Efter att alla stjärnorna var på plats så drog jag på vit färg med en välanvänd pensel för att ge ett mer slitet intryck. Jag kände mig inte helt nöjd när jag målat klart detta, utan avslutade med att måla på brun PLUS färg för att få till den där mer slitna looken.

Såhär snygg blev den tillslut!

Och jag blev supernöjd då den verkligen passar in i min hall.Det är så väldigt enkelt, och går så snabbt att måla om något med Montanas färger, så näst på tur är en trälåda till blommor som står i ladan och väntar. Då blir det mer inköp av sprayfärg för min del!

Kramar DT – Nettan!

Materiallista:

Piedestal som jag hade hemma

Montana Gold – Ultramarine

Vintage chalk vit

Tim Holtz stencil med stjärnor

PLUS color Chocolate


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *