Snabbscrappat kort i lila toner.

Hej!

Idag tänkte jag bjuda er på ett relativt enkelt och snabbscrappat kort i lila toner och med en gammaldags känsla. Vädret gör det helt enkelt för varmt att sitta inne och pyssla så jag kör korta sessioner med kalla bad emellan. 😀 Vissa papper är ju också så vackra så de scrappar nästan sig själva.

DSCF8600

Jag har använt Bazzil vanilla cardstock som bas. Skurit till ena rutan i Pion Precious Daughter Pansy i lagom storlek. Rundat hörnorna och färgat in kanten med Distress Ink Seedless Preserves. Det lila bandet fäster jag på baksidan av mönsterpappret med vanlig tejp. Sen stämplade jag och clearembossade den fina stämplen från Reprint på baksidan av vanillacardstock och skar ut den och en annan bit av mönsterpappret med Spellbinders Gold Label 4. Färgade in kanterna även på dem och fäste dem medhäftkuddar. Dekorerade med små rosor och stora rosor. Så var det klart.

Ni har väll sett att Kristinas nu har massor av produkter på rea. Hon säljer dessutom cardstock för 4:- dessutom är det köp 10 betala för 9. Alltså får man cardstock för 3,60 stycket 😀 Skynda er att fynda.

Tack så mycket för titten och vi syns igen nästa lördag.

Kram Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Snabbscrappat kort i lila toner.”

 1. Profilbild för Pillan
  Pillan

  Så fint kort! Sött papper och härliga färger… Gillade den diesen mycket 🙂
  /Pillan

  1. Profilbild för Jenny Jeansson
   Jenny Jeansson

   Tack så mycket Pillan 😀 Ja den diesen är en riktig favorit.
   Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *