Skolavslutning

Hejsan!

Tänk det är inte många veckor kvar till skolavslutningarna! Tiden går så fort, ja, förutom för dem som läääängtar efter sommarlovet då kanske. :Happy:

Visst är det kul också att kunna fira den lyckliga dagen med en liten gåva. Jag har gjort ett kort med tanke på just skolavslutningen.

Till bas har jag använt cardstock i rosa och gult. De underbara mönsterpapprena kommer från Maja Designs kollektion Crea Diem och heter Crea Diem och Fånga Dagen. Dessa papper passar med sina färger alldeles ypperligt för alster till skolavslutningen eller studenten. För att framhäva de olika lagren (vilket tyvärr inte syns så tydligt på bild) har jag monterat papprena med 3D-kuddar.

Dekorationerna består av rosa och vita azaleor. Stjälkarna på dessa blommor har jag virat runt en smal pinne för att få till ”snurrorna”. Bladen är treklöver från YouDo, som passar perfekt för sommaralster. Sist men inte minst ett par chocolate pearls. som denna gång inte bara pryder hörnen på kortet utan även detaljer på stämpelmotivet.

Om du söker papper, dekorationer och stämplar till skolavslutningen eller studenten (eller någon annan högtid) så har Kristina gjort så oroligt praktiska tema-kategorier i webbutiken. Det är bara att klicka in dit och sedan välja vad du behöver.

Ha en underbar lördag med mycket sol och värme!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Skolavslutning”

  1. Profilbild för Malin
    Malin

    Jättegulligt!
    Kram MAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *