Shaker-kort med glitterpapper till födelsedagen

Hejsan på er allesammans!

Idag tänkte jag visa er ett litet kort där jag har återanvänt något som man får i slutet på varje tejprulle, nämligen själva stommen på rullen. Ibland är den gjord av plast och ibland av papp men denna är av plast och jag tycker den är stabilare.

Så vad har jag nu gjort för något med denna lilla sak då, jo jag har använt den som stomme till mitt shaker-kort. Jag har innan använt och byggt upp med 3d kuddar när jag gjort denna typ av kort, men detta blev mycket bättre.

Så jag har först ritat av tejprullen på mitt motiv som jag ska ha på insidan och sedan klippt ut, för att göra samma sak med ett transparent plastark. För att göra stommen lite snyggare så har jag klätt in rullen med vit glittertejp.

Nästa steg är att limma fast plasten på stommen eller rullen och låta den torka. För att det ska bli ett shaker-kort så måste man ju ha något som kan skakas runt på inne bakom fönstret, jag har tagit glitter och små micropärlor.

Så när man har valt det man ska ha så häller man i det i stommen som nu då har ett fönster som det hamnar på och sedan limmar man fast motivet på andra sidan och försluter så att inget glitter trillar ut.

Sedan så limmar man fast denna på kortet efter att man satt dit alla andra papper som man ska ha och till sist så dekorerar man efter önskemål.

Material från butiken:

Cardstock

Glitterpapper

Mönstrat papper:

Scrapbooking Papper

Blommor scrapbooking

Övrigt:

Hårdfolie A4 Transparent

Pärlband vit

Vit glittertejp

rhinestones silver

Stämpel

Scrapbooking Papper

Caviar Pearls

Vitt glitter

Tack för att du kikade in, kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *