Shaker Card Baby – Pion Papper

Hej!

Då var det visst måndag igen, fast det är söndag.. eller det är ju måndag…tänk vad några extra dagars ledighet kan göra en så snurrig..

Bättre sent än aldrig kommer iaf dagens inlägg från mig.

Jag har valt att till denna vecka göra 2 stycken Shaker Cards med papper från Pion Designs senaste kollektion Theodore and Bella. Kan man annat än älska den!?

Jag började med ett kort i gröna toner.

Här valde jag att kombinera papperna: Mister Fox and friends med Theodore & Bella och ramen med den söta björnen från arket: Borders.

Självaste ”skak-delen” är ramen som jag skurit ut ett fönster på och sedan fäst en bit overheadplast över. Stämpeldynan StazOn är perfekt att använda om man vill stämpla på plast utan att det kladdar av sig, så innan allt monterades fast gav jag mig på att stämpla. Genom att sätta distanskuddar eller häftkudde runt kanterna på baksidan av ramen fick jag den nivåskillnaden jag behövde för att kunna fylla på med olika bordskonfetti som ska skakas runt. Ett litet tips är att limma fast några dekorationer eller paljetter som man vill alltid ska synas.

När skak-delen var på plats dekorerade jag med olika sorters rosor, blad och en egengjort vimpel. Den söta tröjan med tåget har jag gjort själv med hjälp av en silikonform, lufttorkande lera och färglagt med distressdynor och en vattenpensel.

Till kort nummer 2, det i rosa toner har jag valt att använda pappret med hjärtan både som bakgrund och i shaker delen. Här gjorde jag på samma sätt med min skak-del ( med foamtejp och paljetter) men valde istället att limma mina dekorationer på utsidan (stjärnor)

Här tyckte jag det passade att limma fast ett vitt pärlband och sedan dekorera med rosa och beigea rosor, ostduk, blad, stjärnor och lite vit gesso. Avslutningsvis fick nallens kläder en omgång med glittrigt stickles glue.

Så det var allt jag hade för er idag!

Nästa vecka vankas det lite bilder på vårt påsklovspyssel i olika varianter. Hoppas vi ses då!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *