Ny serie från Maja Design: Seaside

Hejsan!

Idag släpper Maja Design en ny sommarkollektion! Serien Seaside med marint tema innehåller klassiska havsmotiv med snäckor, stränder, sjöhästar, varma klippor, segelbåtar, salt hav och tång. Perfekt för alla dina somriga scrapbookingprojekt.

För ganska exakt 13 år sedan (2011) släppte Maja Design en annan havsinspirerad serie; Skärgårdsliv. Minns ni den? I den nya serien Seaside, ser vi en favorit i repris, nämligen det söta pappret i beige med cremefärgade stjärnor. Jag blev jätteglad när jag såg att Maja hade gjort en ny version av mitt gamla favoritpapper. Se jämförelse här nedan:


För 13 år sedan, gjorde min fina kollega Rosemarie det här kortet, som är ett äkta bevis på tidlös design från Maja Design, vars papper aldrig går ur tiden och passar för alla tillfällen! Just det här kortet är gjort med pappret ”Östkusten”, som du nu kan hitta i årets sommarkollektion ”Seaside”.

Både fram- och baksida av pappret är använt för att skapa en djupare dimension. Kanterna är infärgade med distress ink Frayed Burlap och sydda med symaskin. Andra dekorationer som är använda är bl.a. wellpapp, vitt tyll, ostduk, natursnöre, vita pappersrosor i olika storlekar som fått sig en omgång med Stickles glitterlim. En vacker fjärils-charm, vit spets och vita halvpärlor pryder också blomster-arrangemanget. Swirlen kommer från en Magnolia-dies, men Tonic Studio har en liknande som heter ”Sensational Swirls”.

Och så en bild på insidan av kortet.

Ha en fortsatt trevlig dag i värmen!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *