Scrapbooking Kort i beige med fjäril

Hejsan!

Idag bjuder vi på en favorit i repris från DT-Rosemarie! Detta kort gjordes för 7 år sedan, men är fortfarande lika aktuellt med det vackra papperet Östkusten från Maja Design, en dies med fjärilmotiv och vackra blommor, som är Rosemaries specialitet!

Mönsterpappret kommer från Maja Designs Skärgårdsliv och heter Östkusten. Kanterna har jag färgat in med dynan Frayed Burlap och sytt med symaskin. Jag använde också wellpapp, gammalt myggnät, ostduk och jutesnöre.

Dekorationen består av blommor i olika storlekar: en stor vit ros från Prima Marketing, som fått sig en omgång med Stickles glitterlim samt vita mullberry-rosor i olika modeller. Swirlen kommer från en Magnolia-dies, men Darice har en liknande som heter ”Darice Dies – Small Swirl”. En vacker fjärils-charm, vit spets och vita halvpärlor pryder också blomster-arrangemanget.

Och så en bild på insidan av kortet.

Ha en fortsatt trevlig dag!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Scrapbooking Kort i beige med fjäril”

 1. Profilbild för Elisabet
  Elisabet

  Hittade den här bloggen i dag, vilket jag är väldigt glad över, för oj, så mycket snyggt det finns att titta på!

  Ett fullkomligt underbart kort!!

 2. Profilbild för Susy
  Susy

  Otroligt vackert!

  KRAM SUSY

 3. Profilbild för Katja/MezzaNotte
  Katja/MezzaNotte

  helt underbar tolkning!! Har sett det där kortet i magnolia och I love. Denna tolkning är lika underbar!! nu undrar jag vad för stans du haft till dina fina swirlar!!

  Kram Katja

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Hejsan!
   De jättefina swirlarna är en die från Magnolia. Den kommer från Wedding colection som kom ut 2010. Kan verkligen rekomendera den för den är så användbara till allt 🙂
   Kram
   Rosemarie

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  SUPERFINT kort! va tvungen att kolla tidnngen med men tycker nog ditt va ännu finare! Får nog prova göra ett jag med sen…
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *