Rottingbricka av en gammal ram

Hej på Er!
Idag är det födelsedag här hemma för dottern och det är min tur för blogginlägg. Då passar ju den här brickan bra som jag gjort av en gammal ram. Ramen var tidigare spraymålad i vitt men nu fick den svart sprayfärg istället.
Älskar dessa sprayfärger. Montana Black 400 ml – Black – Svart  det går snabbt och smidigt att förvandla något man redan har till något nytt. I ramen lade jag Rörflätad Rotting – Natur – 40×50 cm – Grov som jag fäste med häftpistol inuti ramen. Glaset ligger ovanför som skydd. Jag trädde träkulor 25 mm på kraftig ståltråd. Borrade hål i träramen och stack ner ståltråden och böjde till dem för att få ett stopp undertill. Jag sågade till en bottenplatta i mdf som jag skruvade fast under. På så sätt syns inte ståltråden. Jag dekorerade även en vas och en ljuslykta med den rörflätade rottingen. 
Den här passar perfekt att servera frukosten till födelsedagsbarnet. Önskar Er alla en fin dag!

Kram //Martina

 

 

Det här inlägget postades i DIY, Pyssel och Hobby av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =