Rosa kärleksfullt kort med videofilm

Hej på er!

Jag började snegla på mina rosa och röda scrap-saker, och helt plötsligt hade jag en liten idé i huvudet som jag fick lov att genomföra. Jag passade faktiskt på att filma samtidigt som jag gjorde kortet, så är du nyfiken på hur det kan gå till när jag gör ett kort så ta en kopp kaffe och spänn fast säkerhetsbältet!

Rosa och vitt cardstock från Bazzill. Mönsterpapper från Craft o ClockCheesecloth, Rosa blommor från Prima, Mullberryrosor i rosa och vitt, knoppar och pistill, vita och gröna löv. Silverhjärtan, vita halvpärlor, Glitterlim Frosted Lace .

Texten ”Jag gillar dig” är utskriven på dator och monterad med distanskuddar.

Och så till sist… filmen:

Ha en skön söndag!
Kram Lisa

6 svar på ”Rosa kärleksfullt kort med videofilm

  1. Underbart fint kort, å så kul med video….jag vill lära mig så mycket som möjligt, så det vore toppen om ni ville lägga upp fler videos, med lite förklaringar på olika saker som man kan köa o använda, tips o tricks, o framförallt såna videos där man ser hur ni gör era fina kort mm, det är så super för en nybörjare o se lite, för det är en djungel med saker o maskiner o stansar, papper o saker så man vet knappt vad man ska köpa o framförallt använda? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem + 3 =