Rosa!

Oj, oj… det blev ett rejält försenat inlägg idag, men när solen skiner och trädgården ropar på skötsel är det inte lätta att sitta inne och scrappa… hur kul det än är :-). Ett rosaromantiskt kort med en Magnoliastämpel blev dock färdigt nu mot kvällen och den tänkte jag visa. (Fotona har dock tyvärr lite knasiga färger pga dålig belysning, men jag hoppas det går bra att se ändå)

Till det här kortet har jag använt fram och baksida på det underbara mönsterpappret Fylld Av Kärlek från Maja Designs kollektion Crea Diem. Den rosa färgen passar så fint ihop med grått så jag använde också ett glittrande silvergrått papper till kortet. Just detta glittriga papper kommer ur mina egna gömmor, men i webshoppen har Kristina det silvergråa Bazzill Bling – Tiara, som nog passar minst lika bra. Jag har också embossat swirlar med vitt embosingpulver för att rama in kortet.

Dekorationen nertill består av en stor glittrig ros från Primas Angelica Rose Collection – Gem. Den har fått sällskap av en stor blomma från Kaisercrafts Paper Bloom – Fairy Floss samt ett par små rosor. Små bitar av rosa organza sticker också fram.

Den övre dekorationen består av en Paper Bloom i färgen Fairy Floss samt en rosett av den rosa organzan, som en liten charm hänger i. Här syns det också i bakgrunden vellum som jag har stansat ut en ram av. Övriga dekorationer är en superfin spets i vitt med blommor på och ett par kristallklara rhinestones.

Insidan på kortet fick samma utseende som framsidan, men utan några dekorationer.

Ja, det var allt för denna gång, men jag hoppas att ni alla får en riktigt trevlig fortsättning på helgen så syns vi igen på tisdag.

Stor kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *