Romantiska bröllopskort

Hej!

Då var det min tur att få bjuda er på lite inspiration.

Nu börjar sommarens stora festligheter närma sig och då tänker jag speciellt på bröllop. Idag visar jag er 2 stycken med färdiga bilder (perfekt för er som inte vill eller kan färglägga). Ni har väl inte missat att ni hittar massor med material i kategorin Bröllop i webbutiken.

_DSC0697 (2)Till detta kort har jag använt vitt cardstock ihop med det glittriga pappret och skimrande beigefärgat cardstock. Kanterna har jag rivit med hjälp av min edge scraper. De söta nallarna kommer från detta ark.

_DSC0700 (2)Jag har dekorerat med en stor ros från Prima, vita och ljusbeiga rosor, vita rosknoppar, vita blad, band med blad och hjärtan. Guldbokstäverma hittar ni här.

Som avslutning glittrade jag blommorna med stickles glue och några prickar jag enkelt gjort med nuvo drops.

_DSC0702 (2)Till kort nummer 2 valde jag att använda skimrande ljusblått ljusbeige cardstock och det prickiga mönstrade pappret  ihop med det söta brudparet. Här har jag valt att färga kanterna med en distressdyna istället för att skrapa.

_DSC0704 (2)Här valde jag att dekorera med en stor spetsrosett, rosknoppar, vita blad och ett hjärta. På detta kort finns det gott om plats för att skriva namn eller en hälsning men jag har valt att låta det vara sålänge.

Det var allt jag hade att bjuda er på idag! Nästa vecka tänkte jag visa er lite student, välkomna förbi då!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *