Hej igen med en romantisk klädnypa

God tisdag och hej, eller hej igen!

Mitt namn är Rosemarie och en del av er känner kanske igen mig, då jag var DT för Kristinas scrapbooking tidigare under ett par år, men slutade i samband med att jag blev mamma. Nu är mammaledigheten för scrappandet och pysslandet över och jag är så enorm tacksam över att ha fått komma tillbaka hit. Under åren som gått har jag hunnit bli snart 38 år gammal och har två barn som har hunnit bli 4 år och snart 2 år. En man som helst undviker all form av inblandning i scrappandet bor också i vårt hus, som ligger på landet utanför Enköping.

Scrappandet och pysslandet har alltid varit en del av mitt liv och det som jag helst skapar är romantiska alster med många lager och mycket dekorationer. Nu när barnen kommit in i den ålder då de mer och mer gillar att prova nya saker så har även mitt pysslande  åter vidgats till att göra saker av mer än bara papper. Därför blir det första alstret jag tänkte inspirera med en dekorerad jätteklädnypa, nästan helt utan papper. 🙂

Jag började med ta isär jätteklädnypan och måla den med akrylfärgen PLUS Color – Pale Rose, sedan stämplade jag alla delar som blir synliga med en swirlstämpel och stämpeldynan Versa Mark och embossade med det vackert glittriga embossingpulvret Nuvo – Shimmering Pearl. Därefter var det bara att sätta ihop klädnypan igen och börja dekorera  den.

Först limmade jag på spets och smalt cremefärgat satinband. En liten bit av en pappersbård från ett Pion Design ark satte jag sedan tvärs över klädnypan tillsammans med smal spets.

Sedan gjorde jag rosetter av den smala spetsen och satinbandet och limmade fast dem tillsammans med blad av ljusgrön cardstock, en körsbärsblomma, en rosa ros, en vit ros, några knoppar, en liten silvernyckel och slutligen ganska många cremefärgade halvpärlor.

Sist av allt satte jag magneter på baksidan av klädnypan så den kan hänga på kylskåpet och hålla alla räkningar åt oss.

Ha en underbar dag!

Kram

10 reaktion på “Hej igen med en romantisk klädnypa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =