Ramkort med fart i – Papper från YouDo

YouDo har flera härliga, glittriga och mönstrade ark som passar utmärkt till spännande LO:s eller kort. De scrappar sig nästan själva som jag brukar säga!

Med YouDo:s ”Vacation Vehicles” i fokus har jag skapat ett ramkort med två, små miniramar. Jag har använt cardstock ”Avalanches” från Reprint som bas. Kortet har försetts med en liten rygg om ca 1 cm. Längst upp ser vi en del av ett utstansat hjärta som jag använt cardstock cardstock till. Genom två utstansade hål har jag trätt ett blått satinband med prickar på. På kanterna skymtar vit spets.

Att vara minimalistisk är inte min starka sida, men det här kortet har jag försökt att hålla enkelt för att inte stjäla uppmärksamhet från de små ramarna med flygplanet och båten.

Bården med de små bilarna är klippt från arkets baksida. Jag har även använt chocolate pearls från Reprint och blå rhinestones för att smycka kortets framsida. Kortets insida är också mycket enkel, med urklippta trafikmärken från arket som en bård längs sidan.

Tro det eller ej, men detta var alla foton och samtlig text som jag hade tänkt att bjuda på i detta inlägg. Inte likt mig, men lugn bara…i eftermiddag kommer ännu inlägg och ett något mer dekorerat pappersverk. Varmt välkommen åter!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Ramkort med fart i – Papper från YouDo”

 1. Profilbild för allram
  allram

  Verkligen ett härligt kort. Tycker inte alls att det är enkelt. Det finns ju hur mycket som helst att titta på. Jättefint.

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack, så snällt sagt av dig! =)

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefint! Tycker sånt här är så himla fint till barnen!
  KramMAlin

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack! Jaa visst passar det perfekt till småttingar!

   Kram på dig

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Så fint du har använt de olika bilderna för att skapa det här jättegulliga kortet.
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack Rosemarie! 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *