Presentpåse.

Hej på er!
Idag blir det lite altrat härifrån, jag fullkomligt ÄLSKAR att dekorera dessa fina påsar som man kan stoppa ned nåt gott eller annat och ge bort i present! Min mamma fullkomligt älskar sin påse som nu står som dekoration på en bänk hemma…fniss…
Påsen går i oranga toner, och jag tror alltid att vissa färger är svåra att scrappa i men faktum är att varje gång jag får nåt orangeliknande så har det gått som hejsan.Jag tror faktiskt jag GILLAR färgen orange numera att scrappa i!
Här har jag då använt mig av en brun påse som jag altrat. Jag har 2 olika oranga cardstock, ett mörkt och ett ljust som får agera lite ram.På detta har jag sedan använt mig av ett papper från Graphiv 45 som heter Place in time – June cut parts. Jag har använt baksidan av papperet där det är 3 olika remsor med mönster.Passade perfekt att klippa till och kombinera då på min lilla påse!Så både det randiga och det blåblommiga är från samma papper!
Jag har som vanligt använt en söt Magnoliastämpel som jag har målat med distress markers pennorna.Pennorna är toppen då det går snabbt och smidigt att måla tycker jag.Använder en vattenpensel så behöver man inte heller hålla på med massa glas med vatten osv, helt kanon!
Runt bilden har jag duttat lite walnut stain.
I hjärtat på magnoliastämpeln har jag tagit lite stardust stickles.
Nedtill på kortet har jag dekorerat med en off white spets och några cremefärgade halvpärlor. Jag satte fast 2 blommor från Prima som passade super i färgerna och en liten trädekoration i form av en krona.
Upptill har det blivit utstansat både stora och små fjärillar av Martha Stewarts punchar. I den stora fjärillen satte jag även fast några små halvpärlor.
Ytterligare en blomma från prima, 2 gröna blad och några mini rosknoppar.
Längst upp gjorde jag 2 hål och knöt i en organsaband.
Övrigt kommer från egna gömmor.
Hoppas ni tyckte om påsen!
Ha en skön söndag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *