DT-Caroline ”Gästbloggare”

Hej alla bloggläsare!

Caroline heter jag, är 17 år och kommer gästblogga här lite då och då. Jag har bara scrappat i lite mer än ett år och håller fortfarande på att lära mej alla olika tekniker osv. Men det ska bli kul att dela med sig lite av vad jag skapar, samt kanske få lite feedback på det hela =)

Här kommer lite bilder på en av mina boxar:

(ursäkta om bilderna inte är så bra, är det något ni vill se bättre bild/ närbild/ större bild på så hojta till, det kan fixas!)

Att göra en sån här box är ganska enkelt, jag har utgått från en fyrkantig vit box, som finna att köpa i KristinasScrapbooking butik i Ängelholm. Botten av boxen, underdelen alltså, är klädd med ett papper från Kaiserkraft som heter Devition. Locket är klätt med ett papper från samma tillverkare, det heter Desire. Jag använder alltid Dubbelhäftande Tejp när jag gör boxar. Då blir hörnorna snyggast och det fäster väldigt bra fast att det är i vinkel. Eftersom att jag här har använd den största storleken på box, så räckte inte pappret till att vika in och fästa på insidan, vilket jag gärna gör annars eftersom att det inte slits upp lika lätt när man tar av och på locket. I skarven, dit inte pappret räckte satte jag istället Rosa Prickigt Sidenband.

Alla hörnor och kanter är chalkade med färgen Rouge.

Jag har dekorerat ena sidan av boxens botten med en blomma och en träfjäril, samt 2 gröna rosenblad. Fjärilen är färgad med Distress Ink i Gult och Rosa.

På locket har jag satt rosa Rhinestones, en träfjäril och både stora blommor från Kaiserkraft och små blommor samt en knopp. På alla blommor samt runt den lilla lappen på locket har jag lagt lite Stickles av färgen Icicle för att få det att glittra lite.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”DT-Caroline ”Gästbloggare””

 1. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Välkommen i ”gänget” 😀
  Vilka fina askar du har gjort 😀

 2. Profilbild för Camilla Rotvold
  Camilla Rotvold

  Så skoj! Ska bli roligt att följa en så pass ung scrappare! Du har ju verkligen talang!!

  1. Profilbild för Caroline
   Caroline

   Åh, tack så jättemycket för de fina kommentarerna 😀 <3

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Välkommen!
  Jättefin ask!
  Kram Malin

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Välkommen!!! Och vilken fin box du har gjort.
  Kram
  Rosemarie

 5. Profilbild för Jonny Melin
  Jonny Melin

  Du är så väldigt duktig,en sådan vill jag gärna ha,,Pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *