Presentation av Sophie

Hej!

Jag heter Sophie Carlsson (kallar mig Miss Sophie i
bloggvärlden) och är en 28 årig scrappande två barns mamma som bor i en liten ort som heter Mönsterås i Småland. Jag arbetar heltid på ortens badhus som
simlärare och grupptränings instruktör. Pyssel har alltid varit en stor del av mitt liv och jag pysslar med det mesta, men scrapbooking är det som ligger mig varmast om hjärtat. Jag ser mig själv som en kameleont
när jag scrappar, jag vill inte sätta mig i något ”fack” för jag älskar att hålla på med allt! Jag har inga begränsningar i mitt skapande jag gör kort, LO´s, altrar och bygger 3D projekt vad jag än kan sätta tänderna i. Mina vänner brukar säga att jag är galen när dom ser de projekt som jag tar mig an, många undrar hur jag har tid och tålamod att sitta med allt pill som det oftast blir.
Men för mig är det ren terapi, jag går in i min lilla bubbla som jag bara
älskar och bara njuter.  Vad det gäller min stil så är det lika så med den jag vill inte låsa mig till en stil utan det hänger mycket på sinnesstämningen, men ni kommer att se allt från bleka färger och shabby chick till klet och kladd med starka färger. Om det är något som jag har svårt för så är det att skapa clean and simpel, ni vet uttrycket less is more… I min värld heter det more is more!

Mina söner på 6 och 7 år är nästan lika pysseltokiga som jag, deras skrivbord är inredda som små hobby hörnor och dom har NÄSTAN lika mycket material som mamma och givetvis så har dom fina väskor att packa i när vi åker på träffar. Så det är jag stolt över att jag har smittat av mig så dom har fått ett tidigt sug i skapartarmen. Det ska bli så roligt att få vara en del av detta DT gäng och få inspirera er med olika alster och tekniker.

Ni är även varmt välkomna att titta in på min blogg och se det som jag lägger upp där.
Kicka här för att komma till min blogg
Kram Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Presentation av Sophie”

 1. Profilbild för Maria
  Maria

  Välkommen hit Sophie!
  Vilka härliga saker du skapar, det ska bli spännande att följa dig och vad du kommer bjuda oss på här i bloggen.
  Älskar både idén med klockan och det underbara kortet som bara är precis min smak.
  Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *