Presentation av Martina – Ny Inspiratör

Vem är du?

Jag heter Martina Lindblad och är 44 år, är uppvuxen i Småland men har bott mer än halva mitt liv i Skåne. Min familj består av min man Magnus, våra två ungdomar Alma och Albin och vår katt Mitzi. Vi bor i en 30-tals villa nästan exakt mitt i Skåne i ett samhälle som heter Hörby.
Jag och min man har renoverat vårt hus sedan vi flyttade in här för ca 16 år sedan. I ett gammalt hus har man alltid något att göra och vi är långt ifrån färdiga och snart är det dags att börja om igen…
Efter gymnasiet gick jag två år Bild och Form på Folkhögskola. Något av det roligaste och utvecklande jag gjort. Jag utbildade mig senare till fritidspedagog. Idag arbetar jag på Öppna Förskolan i samhället där vi bor.

Jag älskar att gå på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om eller hitta andra användningsområde än vad det är tänkt till. Jag låter hjärnan freestyla som den vill helt enkelt och det är både skoj och inspirerande.

Vad är din favoritsak vid pysselbordet? Varför?

Jag är nog en mångpysslare, älskar att prova nya saker men om jag måste välja så får det bli decoupagelim, just för att du kan förvandla något med så enkla medel som med lim och servett.

Hur länge har du pysslat / scrappat?

Så länge jag kan minnas, har alltid gjort om saker, målat, fixat och donat.

För några år sedan blev jag rejält utbränd, dels av stress men också utav en lång tids smärtproblematik. Pysslandet och skapandet har varit min rehabilitering, medans andra kanske tränar så är skapandet meditativ träning för mig. Att inte tänka på något annat än det man har i händerna.

Vilken stil använder du helst när du skapar?

Jag älskar inredning, vackra saker till hemmet och funderar alltid om jag kan tillverka det själv om jag ser något snyggt. Stilen varierar allt eftersom. Industriellt, svart / vitt blandat med lantligt.
Jag tar gärna vara på saker och skapar utav det, återbruk är både roligt och utmanande och framförallt bra för miljön.

Vilken/vilka är dina favorit-tillverkare inom scrapbooking, pyssel och hobby?

Det är verkligen svårt att välja eftersom jag tycker om att skapa med så mycket men Vivi Gade och Tim Holtz har otroligt fina saker att dekorera med.

Något annat du vill berätta om dig själv?

Ni hittar mig på Instagram under namnet @hemtillfrum där lägger jag upp bilder på det jag skapar, inredning, tips och idéer.

Just nu gjuter jag en hel del i betong, gör mina egna gjutformar i latex som är väldigt roligt.
Det var lite om mig, jag ser fram emot att få pyssla här och hoppas jag kan inspirera Er till att sätta händerna i något pysselprojekt framöver.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Presentation av Martina – Ny Inspiratör”

 1. Profilbild för Jennie Tsomidis Lind
  Jennie Tsomidis Lind

  Jaaa finaste Martina! Vad kul å se dig här, du är så otroligt duktig!! ? Ska bli kul att följa ?

  1. Profilbild för Martina Lindblad
   Martina Lindblad

   Tack snälla Jennie! Vad glad jag blir❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *