Presentask

Hejsan!

Det börjar närma sig morsdag… nåja, det är i slutet av maj, men det är bra att vara ute i god tid :-). Till svärmor ville jag detta år göra något annat än det sedvanliga kortet, så jag klippte och klistrade ihop en liten presentask istället (som nog skulle kunna passa lika bra till konfirmanden eller studenten).

Asken är 15 x 9 cm stor och är gjord av vit cardstock. Det ljuva blåa mösterpappret är från Maja designs Crea Diem kollektion och heter Crea Diem.  Den gråa bården har jag stansat ur arket Efter Regn Kommer Solsken.

Locket dekorerade jag med en massa blommor i olika färger och storlekar. I centrum står dock den stora vita och enormt vackra rosen från Primas Arcadian Collection. Jag har även embossat hörnen på locket med silverfärgat embossingpulver.

Bland blommorna finns några smådekorationer i form av bla en hjärtformad brad som jag embossat i silver samt nyckel- och låsformade brads, även de embossade.

Även insidan har blivit klädd med mönsterpapprena som jag embossat detaljer i silver på. Nu är asken redo att fyllas med en liten present och mumsig choklad.

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Presentask”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  SUPERFIN ask!!!!
  Kram MAlin

 2. Profilbild för Lena BE
  Lena BE

  Åååååh vilken underbar ask, svärmor kommer att bli överlycklig!! 🙂
  Kram Lena

 3. Profilbild för Elisabeth Irlander
  Elisabeth Irlander

  Jag undrar om jag kan få köpa en vacker ask? Min dotter ska gifta sig och de önskar sig pengar så det vore roligt med en vacker ask. Bröllopet är den 10 juni.
  Mvh Elisabeth Irlander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *