Pion LO

Pion har släppt ännu en underbar serie, Alma´s Sewing Room. Den går i grått, rosa, blått och lila toner. Kristinas har även fått hem lite fina masker så håll utkik i butiken bland nyheterna.

I botten har jag ett vitt CS som jag stämplar med hönsnätstämpel runt om. Jag skrynklade det fuktiga mönsterpappret och lät det torka för att sedan fila det med sandpapper så att det vita kommer fram. De vita prickarna är gjorda med en mask och Gesso som jag svampat på med vanlig hushållssvamp. Blommorna är egengjorda med undantag av vita och röda pappersrosor, rosknopparna och de platta vita blommorna. Fjärilarna och remsorna är utklippta ur ett papper i serien. Fjärilarna har ett lager Glossy 3-D lack på sig för att bli lite tåligare.

Nätbandet är alldeles nytt och finns inte i shopen än men den kommer nog snart. Den passar alldeles utmärt till dessa papper.

Tack för idag.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Pion LO”

 1. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Oj vilken läcker layout!! Det ser ut som en gammal romantisk tapet i shabby chic stil. Mycket häftig effekt med det blöta och nerfilade papperet!

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  ÅH så vacker!! Helt underbar LO!!!
  Kram MAlin

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättefin LO och va läckert det blev med det skrynklade pappret. Det måste jag lägga på minnet och prova någon gång.
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *