Pion Design

Hej på er!
Idag har jag skapat ett kort med Pion Desin Papper, ett av mina favoritmärken när det gäller just papper.
Och av dessa blir det faktiskt idag ett grattiskort…..
Jag har ett naturvitt cardstock som grund och på detta har jag då satt detta underbara papper från Pion Design som heter Purple Rose. Det är SÅ fint detta papper!
Jag har rivit kanterna med en edge scraper , likaså på stämpelbilden och papperet bakom detta har jag rivit med en edge scraper. Tycker det blir riktigt snyggt med lite trasiga kanter.

Jag har målat en söt Magnolia med distress markers pennor.I blommorna har jag även tagit lite stardust stickles så att det glittrar lite. Bakom bilden har jag oxå satt fast ett gulligt tårtpapper. Som en ram runt magnolian har jag använt mig av ett grått cardstock.
Jag stansade även ut en grå fjärill som jag satte 2 små vita halvpärlor i.

Uppe i hörnet har jag använt några fina gröna blad och i dessa satte jag 2 små lila rosor.Tygblomman kommer från egna gömmor. Lite här och där på kortet har jag tagit paper pen så det ser ut som små halvpärlor, det glimmar så fint på kortet tycker jag av dessa. Ovanför min text har jag oxå satt enknapp pärlemo duvai vit pärlemor.
Nere i andra hörnet har jag satt en grå ros, en stor mörklila ros och en mindre vit ros, det är så himla fint att blanda färgerna lite tycker jag.Bakom dessa även ett grönt rosblad, de andra blommorna kommer från egna gömmor.

Hoppas ni tycke rom kortet.
Ha en fin söndag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Pion Design”

  1. Profilbild för Maria
    Maria

    Återigen ett jättefint kort från dig Malin. Älskar färgerna och färgläggningen ska vi inte prata om!
    Romantiskt och mysigt.

    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *