Pion Design grattiskort

Hej på er!
Ja då var det söndag igen och jag ska visa er ett litet grattiskort jag gjort med några så fina pion design papper.Jag verkligen älskar pions serier med den lite gammeldags känslan på papperen!kort540

Jag har här använt ett lite cremefärgat cardstock eftersom jag inte vill ha det riktigt kritvitt till dessa papper. Jag har Pion Designs papper som heter ”a day in may” och där jag chalkat kanterna med walnut stain.
Jag har även använt ett gammalt papper från Pion som tyvärr inte finns i butik just nu och som jag stansade ut en bård i med Martha Stewarts punch Doily Lace. På detta satte jag ett brunt crispy band och sedan på detta själva bilden som jag målat.Detta är en av de nya Magnoliastämplarna som är färglagda med distress markers. Stämpeln finns tyvärr inte i butiken men ni hittar många andra fina Magnolia stämplar!

Jag har dekorerat med rosa, vita och bruna rosor samt lite gröna blad.Längst upp satte jag en såknapp pärlemo duvaoch nere ett knapp-set med champangeflaska och glas.Tyckte det passade väldigt bra till detta kortet!
Övrigt från egna gömmor.
kort541

Inuti kortet har jag såklart oxå gjort lite fint. Jag har använt mig av samma papper, chalk och stans till bården.Men jag har oxå stansat ut en fin spellbinders för att ha ett ställe att skriva i, den andra brukar jag stämpla en passande text i så det ser lite proffsigt ut. 😉
Jag stansade oxå ut 2 blommor med en scrapbookingpapper. ( Just dessa finns just nu inte i butiken men ni hittar många andra fina som passar! )I dessa satte jag vita halvpärlor.
kort542

Baksidan gjorde jag enkel eftersom papperet är så otroligt fint.Här valde jag då att sätta min bit med fågelbilden så att man verkligen får njuta av den och sedan endast min personliga stämpel. Jag tycker det är helt lagom och samtidigt gömmer man inte den fina bilden på papperet bakom massa dekorationer eller målade bilder. Perfekt! Fin och ändå dekorerad baksida på nåt vis.

Hoppas ni tyckte om kortet och ha nu en skön söndag!
Kram Dt-Malindt_malin2


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Pion Design grattiskort”

  1. Profilbild för Eva Karlsson
    Eva Karlsson

    Vilket underbart kort-så snyggt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *