Perfekt pyssel för barnen att ta med till stranden

Hejsan!!

Nu har jag äntligen semester 4 långa härliga veckor med mycket sol, värme hoppas jag att jag kommer få njuta av. Som sagt nu när det har varit så varm och hett som det var i helgen gick det ju inte att sitta inne och pyssla, så att jag och äldsta sonen tog med oss hans Loom band ut och satte oss i solen och gjorde massa fina armband. Vi tog även med oss alla band och verktyg ner till stranden och fortsatte våran tillverkning mellan varven när vi inte badade utan behövde ta en liten paus för att värma oss.

Det finns många olika beskrivningar på nätet och på Youtube för att göra olika sorters mönster och med andra tips.

Jag vill verkligen låta mina barn vara kreativa och dom pysslar väldigt mycket med mig och jag tycker det är viktigt att man kan lägga den tiden på att göra något tillsammans med barnen som stimulerar deras kreativa sinne så att dom inte bara sitter framför tv:n, datorerna eller all annan teknik som finns idag.

Här sitter Liam koncentrerad och ska knåpa ihop ett armband till sin lillebror som inte alls har samma ro i kroppen att sitta och pyssla utan hellre vill springa runt och samla skrot och skräp och bygga något med men det får man väl också se som kreativt=)

Men jag kan säga att jag hade en väldigt nöjd kille som efter några timmar ute i solen hade skapat en hel radda med band att ha på armen, medan mamma gjort ett band med ett blommönster.

Så detta var det som jag hade att bjuda er på idag, så ska ni ut till stranden och vill aktivera barnen lite när dom värmer sig på filten så kom ihåg att ta med era Loom Bands.

Varma och soliga hälsningar DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *