Påskpyssel

Hej på er!
Idag tänkte jag visa lite lätt och kul påskpyssel som man kan göra tillsammans med sina barn.
En påskpåse som de tex kan ha när de ska ut och påska eller varför inte ge bort en liten påskpresent i?
Jag har använt en vanlig brun påse som jag sedan dekorerat lite enkelt.Och just detta enkla är så himla lätt för de mindra barnen att oxå kynna pyssla med!
Jag har använt mig av ett lila cardstock som ram och på detta satt ett sött litet påskpapper som heter Easter och är från Youdo. Detta papper är dubbelsidigt och på andra sidan är det ett glittermönster med påskägg. Så då har jag även klippt ut 3 fina påskägg som jag klistrat på över bilden på påsen.
På själva bilden finns en självhäftande text Happy Easter som jag satt på. Väldigt smidigt om man vill att det ska gå fort eller ha de små barnen med på lite påskpyssel!

Till denna påse har jag oxå gjort ett enkelt litet kort.
Här har jag använt mig av vanligt vitt cardstock och klippt till ett rektagulärt kort. Jag har även här klippt ut 3 fina ägg från papperet Easter från YouDo som jag satt fast med 3D kuddar för att få lite effekt. Klippte även ut den lilla kycklingen som jag klistrade fast ner i ena hörnet, stämplade Happy Easter och sedan har jag bara använt en svartpenna och dragit sträcken som en ram runt kortet.
Ungarna brukar tycka det är jättekul att sitta och pyssla med detta och det ska vara enkelt och lätt.Ett bra papper att klippa ut söta påskägg och kycklingar ifrån.Lite klippa och klistra och dom har jättesöta kort att ge bort när dom påskar, eller för de vuxna att skicka till nära och kära!

Ha en skön söndag, här är det soligt och fint idag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Påskpyssel”

  1. Profilbild för Rosemarie
    Rosemarie

    Två enkla, men ändå väldigt fina alster som du har gjort. De utrstrålar påskkänsla!
    Kram
    Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *