Påskpynt med hjälp av min Silhouette Cameo 4

Hej på er!

Ja nu är verkligen våren snart här. Åtminstone om man tänker på att det idag, när detta inlägg kommer upp i bloggen, är den 3 mars. Våren förknippar jag med påsk och blommor. Så för att plocka in känslan här om längtan efter varmare väder är det dags att börja med påsk projekten.

Idag har jag tagit hjälp av min Silhouette cameo för att skära ut ett riktigt påskmotiv.

Det finns ju verkligen en hel uppsjö av olika söta boxar som man kan skriva ut och jag fastnade för denna godisdispenser i form av en hare.

Jag skar ut alla delarna i cardstock papper från Florence i färgen Raffia. Några av delarna färgade jag in med Distress ink innan jag monterade samman asken. Det var väldigt enkelt och den blev väldigt söt.

Nosen monterade jag på en häftkudde så den poppar ut lite från ansiktet på haren.

Jag har även skurit ut två små harar som jag dekorerat ett lock på en ask med. Jag skar ut båda hararna 4 gånger i vit slät cardstock och limmade samman dessa för att de skulle bli stabila. Jag målade dem med Plus color Chocolate blandad i Aleene’s Glitter snow. Jag duttade dit färgen med en stencilpensel för att få det att se ut som päls. Svansen är bara ren vit Glitter snow som jag satte dit med en spatel.

Ögonen har jag gjort med Nuvo drops, först Simply white och när den torkat satte jag dit lite Ebony black ovanpå som en pupil.

Effektfull ”päls” av Plus color Chocolate blandad i Aleene’s Glitter snow. Asken har jag gjort själv med hjälp av en gammal tejprulle som jag först täckte med vit slät cardstock och sedan målat med Plus color Leaf green.

På locket blandade jag färgen med Glitter snow igen, men denna gång använde jag en spatel för att bre ut färgen. Detta gjorde att jag fick lite struktur på locket.

Under blommorna, bladen och kaninerna satte jag lite ostduk och ovanpå allt har jag limmat fast guldfärgade caviar pearls.

Det är så härligt att äntligen att få ha startat med våren här i bloggen. Önskar er en riktigt trevlig helg!

Kramar Nettan

 

Materiallista:

Silhouette Cameo 4

Cardstock Florence – Raffia

Distress ink – Black soot, Hickory smoke, Picked Raspberry och Vintage photo

Vit slät cardstock

Aleene’s Glitter snow

Plus color – Chocolate och Leaf green

Nuvo crystal drops – Simply white och Ebony black

Ostduk

Rosor

Blad

Caviar Pearls – Guld – 3 x 45 g

Limpistol och stavar

Aleene’s Tacky glue

Stencilpenslar – dia. 11+14+17 mm – 3 mixade

Spatel


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *