Påskkort

Hej hej!
Idag tänkte jag visa er ett färgsprakande påskkort!
Jag har använt ett lila cardstock som bas för detta kortet och på detta satt YouDo´s papper Easter. Detta är ett glitterpapper.
Jag har målat en söt gammal påskmagnolia men det finns många nyare fina i butiken.Jag har som vanligt målat denna med Distress markers pennorna.
Jag har stansat ut 2 swirls i lila och knallrosa då jag tyckte färgerna passade bra till det  färgglada papperet.Jag satte även fast en liten gul ros och 2 små gröna blad här.
På andra sidan satte jag fast en platt gul blomma och i denna en stor lila ros.Jag hittar inte just denna ros i butiken nu men HÄR finna det liknande.Ovanför använde jag mig av små rosa blommor från detta blomknippe och även 2 vita rosknoppar.Stansade ut några gröna blad och satte bakom.
I bladen stansade jag ut några oranga fjärillar som fick flyga omkring.
Inuti kortet klippte jag ut några påskägg från papperet och klistrade fast som dekoration.

Ha en fin söndag.
Kram Dt-Malin

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Påskkort”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Superläckert och härligt mumsigt påskkort! En sån söt ”Tilda” och färgläggningen är underbar med färgerna som matchar papper och dekor perfekt!

  Kram

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ett så härligt påskigt kort! Det du har skapat ger verkligen känsla av påsk och som vanligt har du färglagt stämpelmotivet så otroligt fint.
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *