Påskkort…

… utan mönsterpapper.

Hejsan vänner.

Denna tisdag visar jag tre påskkort gjorda helt utan mönsterpapper.

001

Till det första kortet tog jag akvarellpapper som tål vatten bra. Jag tejpade fast biten i bordet och sprayade på vatten, sedan lade jag på droppar av Distress Ink i olika nyanser med en pensel. Sprayade på lite mer vatten så att det flöt ut bra. Torka med fönen och upprepa om du vill. När du är nöjd drar du försiktigt bort tejpen så får du den lilla vita ramen runt. Dekorerat med en utklippt stämpel satt medhäftkuddar, en enkel ros och lite Självlysande sprayfärg Montanai hörnen. Kortstomme av cardstock.003

Andra kortet också med akvarellpapper men här lade jag först på lite Modeling Paste med hjälp av en mask. Därefter Montana Primer jag med olika färger. Tänk på att torka mellan de olika färgerna annars flyter de bara ihop till en äcklig färgnyans. På med dekorationerna. En tuppstämpel som jag pyntade med litePåskpysseloch lite rosor. Kortstomme av cardstock.

002

Sista kortet idag är superenkelt. Torrembossad blingcardstock, hur fint som helst. Dessutom satt på färdig kortstomme. Dekorerad med lite fjädrar i botten sen en liten ”korg” av embossad cardstock och stämplad text. Satt med 3-D kuddar. I korgen har jag lagt lite uppstämplade och utklippta ägg. Alla stämplar är målade med Montana Primer.

004

Det var allt för idag. Tack för titten.

Kram

dt_jenni

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Påskkort…”

  1. Profilbild för Britt
    Britt

    Oj,så fiiiiina kort, utan mönsterpapper otroligt effektfullt!
    Jag liftar idén till NZ! Kram Britt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *