Påskgodispåse

Hejsan,

Hoppas att du har en fin påskhelg även om vi i dessa corona-tider har våra restriktioner som gör att vi inte kan resa som vi kanske är vana vid och umgås med släktingar och vänner. Man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen nu. Att lägga lite extra tid i scraphörnan är ju inte helt fel. Passa på att göra dessa små, söta påskgodispåsar som jag visar här idag till exempel. De är superenkla och jätteroliga att göra. En tutorial hittar du i slutet av detta inlägg. Fyll dem med godis eller varför inte ett smycke eller en annan liten gåva och skicka till någon du inte kan träffa just nu. Kanske ett älskat barnbarn, dotter eller vän. Jag är 100% säker på att det kommer att bli mycket uppskattat.

Påsen är 5 tum hög, 3 tum bred och 1,5 tum djup. Omvandlat i millimeter blir den ca 127 mm hög, 76 mm bred och 38 mm djup. Jag har gjort en mall på kaninen i skala 1:1 som du kan skriva ut och rita konturerna efter på cardstock, mönsterpapper eller mossgummi foam och klippa ut och sätta ihop.

Jag använde glittrigt, vitt mossgummifoam till kaninkropparna. Det är ett mjukt skumgummiaktigt material som går lätt att både stansa och klippa i. Till öronen och nosen använde jag rosa cardstock och ögonen klippte jag ut i svart cardstock. Kinderna stansade jag ut i rosa cardstock. Blommorna på öronen är från Prima Marketings kollektion ”Dulce”.

Mönsterpappren till själva påsarna kommer från Papper Simple Stories. Det med rosa fjärilar heter ”Never Stop Dreaming” och det med färgglada fjärilar heter ”You Can Fly”. Jag stansade ut små hål med en handstans och trädde igenom band för att kunna försluta påsarna.

På baksidan av påsen syns kaninen bakifrån med en liten gullig svansstump.

Tutorial

 

 

 

 

 

Materiallista

Mossgummi Foam Glitter A4 – Vit

Cardstock Florence – Canvas – Pink

Cardstock Canvas – Black

Blommor Prima – Dulce – Magical Lights

Scrapbooking Papper

Scrapbooking Papper

Satinband 24 mm – Lemon

Satinband Med Prickar – 10 mm – Rosa

Tacky Glue

Powertejp – Dubbelhäftande tejp 7mm

Ha en fortsatt fin påsk och var rädd om dig och dina nära och kära!

Kram!
Rose


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *