Delbara påskägg som bordsdekoration

Hej på Er!

Här påskpysslas det för fullt, påsken närmar sig med hoppsteg ?och våren är äntligen i antågande. Det här blir mitt allra första blogginlägg hos Kristinas Scrapbooking. Känner en aning prestationsångest med tanke på allt fint som läggs upp här.

Tycker det är väldigt roligt att få duka vackert och vid högtider tycker jag det är tillåtet att få gå all in? Jag har skapat bordsdekorationer till påskens bjudningar av delbara påskägg. Det blev bl.a. bordsplaceringsägg i pastellig vårfärg och ett blomsterägg av andra halvan. Självklart kan man ju fylla ägget med smaskigt godis om man hellre vill ha det.

 

Jag har använt mig av tvådelade påskägg som jag har målat med akrylfärg soft pink och spring green. För att få ägget att stå stadigt eftersom den är rund i botten limmade jag fast trämix lönn i botten. Äggen har jag sedan dekorerat med kaniner i trä som jag målat i samma färg som äggen.

På toppen av ägget har jag limmat Prima blommor, poetic rose och stuckit in en fjäder, Tvärs över ägget har jag har limmat ett band, Leafy vine. Till placeringskort använde jag Scrapbooking Papper

I den andra hälften av ägget placerade jag en blomma som jag satte i en plastpåse för att skydda ägget mot väta. Runt om lade jag lite spansk mossa.

 

Hoppas Ni åtminstone blev lite inspirerade till påskens dukningar, för det känns ju som man kränger en hel del mat då. ? Ha det så gott och var rädda om Er!

Kram Martina


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Delbara påskägg som bordsdekoration”

 1. Profilbild för Rose
  Rose

  Så fint Martina! Visste väl att du inte behövde ha ångest!! Älskar äggen och de softa färgerna! Här blir man verkligen inspirerad att duka påskbordet!

  1. Profilbild för Martina Lindblad l
   Martina Lindblad l

   Åh tack snälla, vad roligt att det inspirerade.

 2. Profilbild för Andrea L
  Andrea L

  Åhh så vackert! Du är ju ett riktigt proffs! Roligt att se mer påskpyssel här i bloggen

  1. Profilbild för Martina Lindblad
   Martina Lindblad

   Tack snälla du, vad gullig du är. Påskpyssel kan vi inte få för mycket av?hihi.

 3. Profilbild för Jennie Tsomidis Lind
  Jennie Tsomidis Lind

  Så fint påskdukat! Tack för inspirationen ??

  1. Profilbild för Martina Lindblad
   Martina Lindblad

   Tack snälla Jennie vad roligt att du kikade in här. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *