Påsk kort

Tiden går så himla fort och snart snart så har vi ju påsk!
Igår så knåpade jag ihop ett litet påsk kort och jag gjorde kortet i lite gammeldags stil.
Kortet går i brunt, grönt och naturvit, en jättefin kombo på färger tycker jag.Jag har använt mig av ett mörktbrunt cardstock i botten då jag tyckte att detta ramade in kortet så fint. Övriga papper kommer från eget material.
Bakom bilden har jag även använt mig av wellpapp som jag faktiskt sparat från nåt paket jag fått i julas detta tog jag lite chalk på i kanterna och lite på papperet här och där för att få det lite mer nött eller hur jag ska förklara det hela.

Jag dekorerade sen kortet med lite blommor, jag älskar ju blommor på korten och här har jag använt en mörkbrun lite större pappersros och små flera olika dekorationsblommor, dessa rosor är det även REA på inne i butiken just nu!
Övriga blommor, swirls, blad, stämplar och grenar kommer från eget material.

Eftersom det är ett  påsk kort tyckte jag även att de fina bruna fjädrarna gjorde sig bra på detta kortet, fjädrar hör ju lite till påsk och eftersom dessa gick i brunt så passade de perfekt!
Lite halvpärlor från Reprint här och där, jag älskar halvpärlor och kan  varmt rekommendera dessa!
För övrigt gjorde jag kortet ganska enkelt.Inuti rev jag ut papper som jag chalkade i kanterna med både ljusbrunt och mörkbrunt och på den ena pappersbiten stämplade jag en liten fin påsktext och den andra lämnade jag tom där avsändaren själv kan skriva några rader till den som ska få kortet. Lite blommor och halvpärlor.
Baksidan även den jätteenkelt.Fint med en personlig stämpel, lite swirls, blomma och halvpärla.Som sagt jag älskar ju dessa halvpärlor och tycker man kan ha dom till väldigt mycket!

Tack för att ni kikade förbi!
Kram Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Påsk kort”

 1. Profilbild för Margareta
  Margareta

  Men vilka härliga färger du fått till! Älskar den lilla kaninen. Var har du hittat den?
  Kram
  Margareta

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Margareta det är ett papper från Pion Design.
   KramMalin

 2. Profilbild för Monica
  Monica

  Ja, färgerna passade verkligen bra ihop! Så tjusigt det ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *