Överraskningsbox

Det händer ibland att ett designark redan vid första ögonkastet visar sig vara som gjort för ett visst alster. Så blev det för mig när jag fick syn på arket ”Stepping Out” från Paper House. Ett ark som klippt och skuret för en mumsig box, tänkte jag.

Gissar att era kreativa ådror också går igång lite extra vid åsynen av detta läckra ark?

Boxen har jag scrappat efter en beskrivning jag fann på nätet. Boxen består av två ”halvor” som gömmer tre små lådor inuti. Min box fick måtten 10 x 10 cm och lådornas mått är 8 x 8 cm. Lådornas bottnar är klädda med ett ark jag fann bland mina klipprester. Kanterna är infärgade med Tim Holtz distress ink ”Black Soot”.

På bilderna nedan ser ni hur delarna ser ut:

 

 

På boxens översida har jag fäst utstansade delar med spellbinder Fleur De Lis Squares. Härlig glansig cardstock från Bling Bazzill har använts och ovanpå det stämplade swirlar med VersaMark och vitt embosspulver.

 

Härliga XL-rosor, rosor i mellanstorlek samt rosenknoppar och rosenblad står för blomsterfägringen. En bjällra klocka har också fått sälla sig till blomstersällskapet.

Den bedårande klackskon på arket var som gjord för att klippas ur och den fästes sedan på svart cardstock för att bli stadigare. Den sitter fast genom två skåror på boxens ovansida som jag skurit ur med skalpell. Kaisercrafts wooden flourishes blir alltid pricken över i på alster och jag valde ”dress form” som jag limmat fast mot underlaget samt mot klackskon. Ytan är embossad med glittrigt, vitt embosspulver.

Rockabilly-bönan med körsbär och texter kommer från BomShell som jag hittade i min stämpellåda. Hon kändes helt rätt för alstret och färglades med Promarker. Bikinin embossade jag med svart, glittrigt embosspulver.

 

För att kunna stänga till boxen har jag gjort hål med håltång och trätt ett satinband igenom. Stämpeln ”Handgjord av” kommer från Reprint och texten är embossad med vitt embosspulver. Metallhörnen kommer från min egen pyssellåda.

Ojsan, vad mycket text och många bilder, hoppas ni varit tålmodiga och fortfarande är kvar i inlägget! Jag avslutar dock med ytterligare ett par foton och vill också passa på att önska er alla

ETT GOTT NYTT ÅR

med flödande kreativitet och stor lust att skapa!

Varma vinterkramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Överraskningsbox”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Härlig ask!
  Kram MAlin

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Tack Malin, gott nyttt år och stor kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *