Nyhetsbrev Januari 2023

Alla Hjärtans Dag – Kampanj

25% rabatt på utvalda produkter till ditt Alla Hjärtans Dag-pyssel!
Kampanjen gäller t.o.m 14 februari 2023. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning.

Alla Hjärtans Dag-korg – Gör Det Själv

Se inspiratör Nettans beskrivning i bloggen!

Nu närmar vi oss Alla hjärtans dag med stormsteg! Finns det någon speciell som du håller av? I bloggen kan du följa våra duktiga pyssel-designers, som bjuder på härlig inspiration i kärlekens tecken! I veckan som gick kunde vi bland annat se denna härliga korg, tillverkad från grunden av kartong, och dekorerad med rosor, vacker spets och mönstrade papper.

 

Pyssel-set till din nya hobby!

Pyssel Set Textil – Tillverka  Tygfigurer
Lär dig sy små söta nallar med olika tekniker. Setet innehåller allt du behöver för att komma igång. Skanna QR-koden på förpackningen och få tillgång till video-klipp som guidar dig steg för steg. När du är klar har du 4 nallar i olika utföranden. Du får också grundläggande kunskaper som du kan använda i dina egna sömnadsprojekt i framtiden.

Pyssel Set Kumihimo för Nybörjare
Vill du lära dig den uråldriga japanska flättekniken Kumihimo? Då är detta startset perfekt för dig! Tillverka fina armband med bokstavspärlor eller flätor till nyckelringar m.m. Mixa och matcha olika snören och band för att göra snygga nyckelringar till din väska, eller fläta egendesignade vänskapsarmband med guldpläterade lås, små berlocker i fina former och guldtråd.


Pyssel Set – Nålfiltning – Djur i vatten

Utforska detta gamla hantverk och skapa dina egna gulliga filtfigurer. Nålfiltning är en rolig, rogivande och något tålamodskrävande hobby. Det här är setet för dig som vill lära dig göra filtfigurer av kardad ull.

Pyssel Set – Lera – Skapa Tavlor med Modellera
Ett roligt och kreativt pyssel set för de yngsta, där man skapar levande bilder med lufttorkande lera som placeras på färdiga dekorationsplattor. Modelleran är väldigt lättarbetad, både för stora och små. Den kan rullas och formas och det är riktigt roligt att sätta fast de färdiga detaljerna på bilderna.

Underbara Scrapbooking-nyheter!


Prima Marketing släpper en ny, het, kärleksfull papperskollektion av Frank Garcia: Magnolia Rouge. Med denna serie får du garanterat igång inspirationen till årets Alla Hjärtans Dag-kort. En kollektion full av härliga mönster i rosenröda och svarta färger. Läckra inslag av blommande magnolia och matchande småmönster med guldfolie-detaljer. Skapa scrapbook-layouter, handgjorda kort, tags, minialbum, unika tavlor m.m.

Ännu mer nytt från Prima: Dekorativa och detaljrika blommor. Inspirerande blommor i härliga vårfärger med pistiller av små, små guldfärgade pärlor som pricken över i:et. Matcha med självhäftande rhinestones i samma färger. Hur underbart blir inte detta till vårens alla kreativa projekt?

Transparenta silikonstämplar från Crafters Companion med roliga och användbara texter till scrapbooking-kort, tags, bullet journals, albumlayouter, pyssel och mycket mer.

Pigmentfärg till handgjorda ljus som passar till ljusmassa, gjutmassa, effektvax, och kristallvax. Fungerar också till geléljusmassa. Mixa och blanda för att få fram just dina favoritfärger!

Bloggen har fått en make over!

I bloggen presenteras varje vecka ny inspiration, senaste trender och roliga projekt som du själv kan göra hemma! I över 10 år har vi samlat inspiration och pysseltips åt dig, kära läsare, och nu har bloggen dessutom fått en make over med ny design! Surfa in och se resultatet…


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *